Автотранс – 2000 поема автобусна линия № 7 от началото на месец април

„Автотранс – 2000“ поема изпълнението на автобусна линия № 7 от масовия градски транспорт от 1-ви април 2024-та година. За това се договориха днес участниците в Консорциум „Пловдив 2017“ ДЗЗД. „Автотранс – 2000“ поема ангажимента да изпълнява всички задължения за извършване на обществената услуга по градска автобусна линия № 7, която към момента се изпълнява от съдружника в Консорциума „Хеброс бус“ АД. „Към настоящия момент фирма „Автотранс-2000“ изпълнява курсовете по своите линии над 90%. От ОП „Организация и контрол на транспорта“ ще следим за качественото изпълнение на поетите ангажименти по всички автобусни“, заяви директорът на общинското предприятие Георги Стоилов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Градски транспорт, автобус, линия 7, Автотранс - 2000

„Автотранс – 2000“ поема изпълнението на автобусна линия № 7 от масовия градски транспорт от 1-ви април 2024-та година. За това се договориха днес участниците в Консорциум „Пловдив 2017“ ДЗЗД.

„Автотранс – 2000“ поема ангажимента да изпълнява всички задължения за извършване на обществената услуга по градска автобусна линия № 7, която към момента се изпълнява от съдружника в Консорциума „Хеброс бус“ АД.

„Към настоящия момент фирма „Автотранс-2000“ изпълнява курсовете по своите линии над 90%. От ОП „Организация и контрол на транспорта“ ще следим за качественото изпълнение на поетите ангажименти по всички автобусни“, заяви директорът на общинското предприятие Георги Стоилов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини