Избори 2024

Водещи новини

Поредна шампионска купа донесоха в Пловдив волейболистките от Марица

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Поредна шампионска купа донесоха в Пловдив волейболистките от Марица

Поредна шампионска купа донесоха в Пловдив волейболистките от „Марица“. Вчера те гостуваха на кмета Костадин Димитров и заедно вдигнаха десетата поредна титла на България.

„Пловдив ви е признателен. Знам как се гради един отбор и как ден след ден вие се изграждате като личности и шампиони. Бъдете сигурни, че Община Пловдив ще продължи да ви подкрепя. Поклон пред вас!“, приветства „жълто-сините“ Костадин Димитров.

На срещата присъстваха още заместник-кметът по спорт и младежки дейности Николай Бухалов, председателят на Общински съвет – Пловдив Атанас Узунов, мениджърът на клуба Борис Халачев и неговият вицепрезидент Светослав Славов.

„Пожелавам ви още много титли и нека всички успехи по пътя да бъдат ваши“, пожела на волейболистките Николай Бухалов и подчерта, че зад големите успехи седи и сериозната работа на екипа, към който също отправи адмирации.

Атанас Узунов покани шампионките от „Марица“ на предстоящата сесия на Общински съвет – Пловдив, за да може общинските съветници лично да отправят поздрав за поредната завоювана титла.

Светослав Славов благодари на Община Пловдив и заяви, че подкрепата е не само към пловдивския клуб, но и към националния, защото в „Марица“ играят всички момичета, които са националки.

„Надяваме се да продължим да носим още много титли и да радваме всички хора, които са до нас“, сподели в края на срещата капитанът на отбора Добрина Христоскова.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив