В Пловдив / Парламентарни избори 2022 / ​“Продължаваме промяната“ откриват националната си предизборна кампания в Пловдив

​“Продължаваме промяната“ откриват националната си предизборна кампания в Пловдив

35-годишният председател на 47-то Народно събрание Никола Минчев повежда листата на ПП „Продължаваме промяната“ в Пловдив. Тя бе регистрирана днес в 16 РИК. ​След като в последните кампании за парламентарни избори​ водач […]

35-годишният председател на 47-то Народно събрание Никола Минчев повежда листата на ПП „Продължаваме промяната“ в Пловдив. Тя бе регистрирана днес в 16 РИК.

​След като в последните кампании за парламентарни избори​ водач на листата в града ​бе бившият премиер​ Кирил Петков,  сега от политическата сила залагат на ​ младия адвокат.  Той бе ​свален от председателското място в Парламента с гласовете на ГЕРБ-СДС, ИТН, ДПС и „Възраждане“​.​ ​Съпругата на ​Никола Минчев​ ​е ​от Пловдив​. ​Той​ ще оглави и листата на ПП в Кърджали.

Росен Костурков отново ще е начело на партията в ​17 МИР Пловдив- ​област, ​но ​той ще е ​и ​на избираемото трето място в града.

​“Продължаваме промяната“ също откриват националната си предизборна кампания в Пловдив. Събитието ще е на 2 септември, на площад „Централен“.

Източник: Darik.bg
Send this to a friend