Никола Минчев ще оглави листата на „Продължаваме Промяната“ в Пловдив

„Продължаваме Промяната“ определи водачите на листи за предстоящите избори за Народно събрание на 2 октомври. Както Дарик вече ви информира, водач на листата в Пловдив няма да е Кирил Петков, а сваленият от председателското място в Парламента с гласовете на ГЕРБ-СДС, ИТН, ДПС и „Възраждане“ Никола Минчев, който е пловдивски зет. Никола Минчев ще оглави и листата на ПП в Кърджали. Росен Костурков отново ще е начело на партията в областта, той ще е на избираемото трето място и в града. Останалите досегашни депутати на ПП най-вероятно ще повторят мандата си. Втори в градската листа се очаква да е професор Христо Даскалов, следват Александър Ракшиев, Николай Ангов и Венцислава Любенова. В областта на второ и трето място ще са Стою Стоев и Гергана Данева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Никола Минчев - Продължаваме промяната
Снимка: Фейсбук / Никола Минчев

„Продължаваме Промяната“ определи водачите на листи за предстоящите избори за Народно събрание на 2 октомври.

Както Дарик вече ви информира, водач на листата в Пловдив няма да е Кирил Петков, а сваленият от председателското място в Парламента с гласовете на ГЕРБ-СДС, ИТН, ДПС и „Възраждане“ Никола Минчев, който е пловдивски зет. Никола Минчев ще оглави и листата на ПП в Кърджали.

Росен Костурков отново ще е начело на партията в областта, той ще е на избираемото трето място и в града.

Останалите досегашни депутати на ПП най-вероятно ще повторят мандата си.

Втори в градската листа се очаква да е професор Христо Даскалов, следват Александър Ракшиев, Николай Ангов и Венцислава Любенова.

В областта на второ и трето място ще са Стою Стоев и Гергана Данева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини