„Продължаваме Промяната“ ще регистрира Пловдивската си листа в понеделник

Бившият депутат и член на Изпълнителния съвет на „Продължаваме Промяната“ Росен Костурков ще подаде документи за регистрация на кандидатските листи в двата многомандатни избирателни района Пловдив – град и Пловдив – област в понеделник. Както вече Дарик ви информира, водач града е Никола Минчев, а в областта – Костурков, който в 47 -то Народно събрание беше заместник-председател на парламентарните комисии по земеделие, храни и гори, и по образование и наука. Останалите досегашни депутати на „Продължаваме Промяната“ най-вероятно ще повторят мандата си. Втори в градската листа се очаква да е професор Христо Даскалов, следват Александър Ракшиев, Николай Ангов и Венцислава Любенова. В областта на второ и трето място ще са Стою Стоев и Гергана Данева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Росен Костурков - Продължаваме промяната
Снимка: Продължаваме Промяната

Бившият депутат и член на Изпълнителния съвет на „Продължаваме Промяната“ Росен Костурков ще подаде документи за регистрация на кандидатските листи в двата многомандатни избирателни района Пловдив – град и Пловдив – област в понеделник.

Както вече Дарик ви информира, водач града е Никола Минчев, а в областта – Костурков, който в 47 -то Народно събрание беше заместник-председател на парламентарните комисии по земеделие, храни и гори, и по образование и наука.

Останалите досегашни депутати на „Продължаваме Промяната“ най-вероятно ще повторят мандата си.

Втори в градската листа се очаква да е професор Христо Даскалов, следват Александър Ракшиев, Николай Ангов и Венцислава Любенова.

В областта на второ и трето място ще са Стою Стоев и Гергана Данева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини