в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Коалиция от 7 партии застават зад кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

Коалиция от 7 партии застават зад кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив

Седем партии подписаха предизборно споразумение за общо участите на местните избори на 29 октомври, заставайки зад кандидатупата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив. Новата коалиция се казва „Съединени за Пловдив“, а в нея влизат „Кауза България“, ВМРО-БНД, Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, Партия на зелените, „Новите лидери“, „Воля“ и „Атака“. Лидерите на партиите сложиха подписите си под коалиционното споразумение в зала „Съединение“ на Историческия музей в града на тепетата. „7-те партии имат различна политическа идеология, но се обединяват с цел да подредят града, издигайки хора с опит и знания, които познават града и проблемите му и трудно приемат бъдещето на Пловдив да се решава на тъмно“, заяви председателят на „Кауза България“ Георги Титюков. „Нашата цел е да върнем блясъка и славата на хилядолетния ни град“, каза и Владимир Кисьов, председател на ВМРО-БНД. „Най-после чисто пловдивски партии си подадохме ръце и тръгваме заедно да си отвоюваме Пловдив. Най-добре аз знам как се излиза срещу партии, които контролират държавата“, допълни и кандидатът за кмет на коалицията Славчо Атанасов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Съединени за Пловдив - Славчо Атанасов

Седем партии подписаха предизборно споразумение за общо участите на местните избори на 29 октомври, заставайки зад кандидатупата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив. Новата коалиция се казва „Съединени за Пловдив“, а в нея влизат „Кауза България“, ВМРО-БНД, Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, Партия на зелените, „Новите лидери“, „Воля“ и „Атака“. Лидерите на партиите сложиха подписите си под коалиционното споразумение в зала „Съединение“ на Историческия музей в града на тепетата.

„7-те партии имат различна политическа идеология, но се обединяват с цел да подредят града, издигайки хора с опит и знания, които познават града и проблемите му и трудно приемат бъдещето на Пловдив да се решава на тъмно“, заяви председателят на „Кауза България“ Георги Титюков.

„Нашата цел е да върнем блясъка и славата на хилядолетния ни град“, каза и Владимир Кисьов, председател на ВМРО-БНД. „Най-после чисто пловдивски партии си подадохме ръце и тръгваме заедно да си отвоюваме Пловдив. Най-добре аз знам как се излиза срещу партии, които контролират държавата“, допълни и кандидатът за кмет на коалицията Славчо Атанасов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини