в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Днес представят официално двама от кандидатите за кмет на Пловдив

Днес представят официално двама от кандидатите за кмет на Пловдив

Кандидатурата на бившия кмет Славчо Атанасов за кмет на втория град по големина ще обявяват официално днес от „Съединени за Пловдив“. Събитието е от 12 часа в Историческия музей. От формацията, в която влизат малките партии в ОбС, ще подпишат и коалиционно споразумение за предстоящия местен вот през октомври. Вечерта на Римския стадион, ще бъде представена официално и кандидатурата за кмет на Пловдив и на бившия главен редактор на „Марица“ Руси Чернев. Както вече стана ясно, от ПП-ДБ ще издигнат за кмет на втория по големина град проф. Ивайло Старибратов, а от ГЕРБ се очаква до няколко дни да обявят, че техният кандидат ще е кметът на „Тракия“ Костадин Димитров.

Пловдив - изглед - туристи

Кандидатурата на бившия кмет Славчо Атанасов за кмет на втория град по големина ще обявяват официално днес от „Съединени за Пловдив“. Събитието е от 12 часа в Историческия музей. От формацията, в която влизат малките партии в ОбС, ще подпишат и коалиционно споразумение за предстоящия местен вот през октомври.

Вечерта на Римския стадион, ще бъде представена официално и кандидатурата за кмет на Пловдив и на бившия главен редактор на „Марица“ Руси Чернев.

Както вече стана ясно, от ПП-ДБ ще издигнат за кмет на втория по големина град проф. Ивайло Старибратов, а от ГЕРБ се очаква до няколко дни да обявят, че техният кандидат ще е кметът на „Тракия“ Костадин Димитров.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини