в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Манол Пейков: Подкрепям безрезервно кандидатурата на проф. Старибратов за кмет на Пловдив

Манол Пейков: Подкрепям безрезервно кандидатурата на проф. Старибратов за кмет на Пловдив

„Подкрепям безрезервно кандидатурата на проф. Старибратов за кмет на Пловдив и призовавам всички да подкрепят листата за Общински съветници на ПП-ДБ на местните избори, която ще води Веселина Александрова“. Това написа в личния си профил във Фейсбук Манол Пейков, след като стана ясно, че кандидатът за кмет на коалиция ПП-ДБ на местните избори тази есен е проф. д-р Ивайло Старибратов. Пейков ще е в листата на последното 51-во място. Той заяви, че дори и да получи достатъчно преференции, за да размести листата за общински съветници, на този етап възнамерява да остане в Парламента, насочвайки усилията си в подготовка и внасяне на Закон за Пловдив. Манол Пейков ще дари и 5000 лв. за кампанията на коалиция ПП-ДБ в града. „Д-р Старибратов е от известен пловдивски род, дал много на града. Той е признат учен и достоен мъж. Пловдив ще се гордее, ако има кмет като него“, коментира и бившият шеф на БАБХ, учен и политик от „Продължаваме промяната“ проф. д-р Христо Даскалов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Манол Пейков

„Подкрепям безрезервно кандидатурата на проф. Старибратов за кмет на Пловдив и призовавам всички да подкрепят листата за Общински съветници на ПП-ДБ на местните избори, която ще води Веселина Александрова“. Това написа в личния си профил във Фейсбук Манол Пейков, след като стана ясно, че кандидатът за кмет на коалиция ПП-ДБ на местните избори тази есен е проф. д-р Ивайло Старибратов.

Пейков ще е в листата на последното 51-во място. Той заяви, че дори и да получи достатъчно преференции, за да размести листата за общински съветници, на този етап възнамерява да остане в Парламента, насочвайки усилията си в подготовка и внасяне на Закон за Пловдив. Манол Пейков ще дари и 5000 лв. за кампанията на коалиция ПП-ДБ в града.

„Д-р Старибратов е от известен пловдивски род, дал много на града. Той е признат учен и достоен мъж. Пловдив ще се гордее, ако има кмет като него“, коментира и бившият шеф на БАБХ, учен и политик от „Продължаваме промяната“ проф. д-р Христо Даскалов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини