3,27% от гласувалите в „Източен“ не подкрепят никого

368 от гласувалите общо 11 271 жители на пловдивския район „Източен“, където се намира един от най-големите ромски квартали на Балканите – „Столипиново“, са отбелязали „Не подкрепям никого“ на изборите на 2 октомври, става ясно от справката, предоставена от РИК 16 по искане на Дарик. ГЕРБ печели в 4 от 6-те района на втория по големина град, като губи само в „Централен“ и в „Източен“, където електоралната подкрепа за „Продължаваме промяната“ е по-голяма от тази за партията на Бойко Борисов. „Възраждане“ с трети в града, БСП след тях, заедно с партията на Стефан Янев. Традиционно, ДПС са получили най-голяма подкрепа в „Източен“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Машинно гласуване - избори - избирателната активност

368 от гласувалите общо 11 271 жители на пловдивския район „Източен“, където се намира един от най-големите ромски квартали на Балканите – „Столипиново“, са отбелязали „Не подкрепям никого“ на изборите на 2 октомври, става ясно от справката, предоставена от РИК 16 по искане на Дарик.

ГЕРБ печели в 4 от 6-те района на втория по големина град, като губи само в „Централен“ и в „Източен“, където електоралната подкрепа за „Продължаваме промяната“ е по-голяма от тази за партията на Бойко Борисов. „Възраждане“ с трети в града, БСП след тях, заедно с партията на Стефан Янев.

Традиционно, ДПС са получили най-голяма подкрепа в „Източен“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини