Видеокамери в район „Източен“ помагат за предотвратяване на престъпления

Благодарение на новите видеокамери на три локации в район „Източен“ са били предотвратени няколко престъпления. 7 от камерите бяха монтирани в новия паркинг на улица „Преспа“, 7 в парк „Изгрев“ и 3 на ремонтираната част от улица „Лотос“. Те се наблюдават постоянно от служители на Шесто районно управление и също от кметството на район „Източен“. Чрез упоритата работа на полицията и администрацията са били осуетени престъпления на територията на трите обекта, като са установени извършители на кражби и джебчийство. Кметът Иван Стоянов е категоричен, че подобни прояви са недопустими и камери ще бъдат инсталирани и на други обекти с цел опазване на обществения ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Камери за видеонаблюдение в район Източен
Снимка: район Източен

Благодарение на новите видеокамери на три локации в район „Източен“ са били предотвратени няколко престъпления. 7 от камерите бяха монтирани в новия паркинг на улица „Преспа“, 7 в парк „Изгрев“ и 3 на ремонтираната част от улица „Лотос“. Те се наблюдават постоянно от служители на Шесто районно управление и също от кметството на район „Източен“.

Чрез упоритата работа на полицията и администрацията са били осуетени престъпления на територията на трите обекта, като са установени извършители на кражби и джебчийство. Кметът Иван Стоянов е категоричен, че подобни прояви са недопустими и камери ще бъдат инсталирани и на други обекти с цел опазване на обществения ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив