Здравко Димитров ще предложи осигуряване на допълнително финансиране за Колежа

Предложение за осигуряване на допълнително финансиране за довършването на стадион „Христо Ботев“ ще внесе на предстоящата сесия на Общинския съвет на 9 февруари кметът на Пловдив Здравко Димитров. Целта е да се довърши изцяло козирката и покритието й плюс фасадата на трибуна „А“, съобщиха от местната управа. Възложено е на дирекция „Строителство и инвестиции“ да изготви количествено-стойностни сметки за необходимите за целта средства. „Държа на пълна прозрачност при разходването на средствата за Колежа“, заяви Здравко Димитров. Припомням, че привържениците на „Ботев Пловдив“ дадоха пресконференция на тема „Лъжите за Колежа“, на която беше дадена заявка за протестни действия. Средствата, които не достигат за довършване на съоръжението, възлизат на около 10 милиона лева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
стадион Христо Ботев

Предложение за осигуряване на допълнително финансиране за довършването на стадион „Христо Ботев“ ще внесе на предстоящата сесия на Общинския съвет на 9 февруари кметът на Пловдив Здравко Димитров. Целта е да се довърши изцяло козирката и покритието й плюс фасадата на трибуна „А“, съобщиха от местната управа.

Възложено е на дирекция „Строителство и инвестиции“ да изготви количествено-стойностни сметки за необходимите за целта средства.

„Държа на пълна прозрачност при разходването на средствата за Колежа“, заяви Здравко Димитров.

Припомням, че привържениците на „Ботев Пловдив“ дадоха пресконференция на тема „Лъжите за Колежа“, на която беше дадена заявка за протестни действия.

Средствата, които не достигат за довършване на съоръжението, възлизат на около 10 милиона лева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини