Феновете на „Ботев Пловдив“ искат извънредна сесия на ОбС заради строежа на стадиона

Феновете на „Ботев Пловдив“ призоваха в отворено писмо незабавно да бъде свикана извънредна сесия на Общински съвет Пловдив заради строежа на стадиона. Те настояват на заседанието на местния парламент да бъде прието решение, с което изрично да се укаже на кмета на Община Пловдив осигурените допълнителни 12 млн. лв. за довършване на строителството на стадион „Христо Ботев” да бъдат разходвани целево и приоритетно за цялостното изграждане на козирката на стадион „Христо Ботев”. Феновете се притесняват, че парите ще бъдат похарчени за други дейности по изграждане на спортното съоръжение „По наша информация, строител и възложител бързат да разходват част от отпуснатите 12 млн. лв. не по предназначение“, пишат още в писмото организираните фенове на Ботев Пловдив. Вчера привържениците на канарчетата дадоха пресконференция на тема „Лъжите за Колежа“, на която беше дадена заявка за бъдещи протестни действия. Феновете настояват кметът Здравко Димитров да замрази веднага плащанията по стадиона, докато не бъдат изчистени всички нередности по изграждане на съоръжението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Стадион Христо Ботев
Снимка: Фейсбук / Стадион "Христо Ботев"

Феновете на „Ботев Пловдив“ призоваха в отворено писмо незабавно да бъде свикана извънредна сесия на Общински съвет Пловдив заради строежа на стадиона.

Те настояват на заседанието на местния парламент да бъде прието решение, с което изрично да се укаже на кмета на Община Пловдив осигурените допълнителни 12 млн. лв. за довършване на строителството на стадион „Христо Ботев” да бъдат разходвани целево и приоритетно за цялостното изграждане на козирката на стадион „Христо Ботев”. Феновете се притесняват, че парите ще бъдат похарчени за други дейности по изграждане на спортното съоръжение

„По наша информация, строител и възложител бързат да разходват част от отпуснатите 12 млн. лв. не по предназначение“, пишат още в писмото организираните фенове на Ботев Пловдив.

Вчера привържениците на канарчетата дадоха пресконференция на тема „Лъжите за Колежа“, на която беше дадена заявка за бъдещи протестни действия.

Феновете настояват кметът Здравко Димитров да замрази веднага плащанията по стадиона, докато не бъдат изчистени всички нередности по изграждане на съоръжението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини