Община Пловдив отменя, както и миналата година, новогодишната заря

Община Пловдив отменя, както и миналата година, новогодишната заря. Със средствата, предвидени за празничните фойерверки, ще бъдат осигурени коледни пакети за Дома за възрастни хора „Св. Василий Велики“ и украинските бежанците, настанени във „Втори дом“ ( бившата Белодробна болница в града). Миналата година отново със заповед на кмета Здравко Димитров, Пловдив също остана без се новогодишната заря. Тогава градът под тепетата подкрепи инициативата на фондация „Четири лапи“, към която се присъединиха няколко общините в страната. От местната управа тогава призоваваха пловдивчани да ограничат и използването на пиротехника и фойерверки, за да не се стресират животните в града.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Заря

Община Пловдив отменя, както и миналата година, новогодишната заря. Със средствата, предвидени за празничните фойерверки, ще бъдат осигурени коледни пакети за Дома за възрастни хора „Св. Василий Велики“ и украинските бежанците, настанени във „Втори дом“ ( бившата Белодробна болница в града).

Миналата година отново със заповед на кмета Здравко Димитров, Пловдив също остана без се новогодишната заря. Тогава градът под тепетата подкрепи инициативата на фондация „Четири лапи“, към която се присъединиха няколко общините в страната. От местната управа тогава призоваваха пловдивчани да ограничат и използването на пиротехника и фойерверки, за да не се стресират животните в града.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни