Община Пловдив е глобена със 70 000 лева заради пробива под Водната палата

Община Пловдив е глобена със 70 000 лева заради пробива под Водната палата. Причината е нарушение на проекта за облагородяването на южния бряг на Марица при разкопаването на терена до Водната палата. Първоначалната финансова корекция е била над 540 хил. лева, но в крайна сметка сумата е била намалена. Припомням, че изграждането на съоръжението беше спряно от ОбС на Пловдив след масово недоволство и протести срещу реализацията на проекта. Против пробива, предложен от кмета Здравко Димитров, се обяви и мнозинството в местния парламент, което настоя за спиране на изграждане на съоръжението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Проект за пробив под Водната палата в Пловдив

Община Пловдив е глобена със 70 000 лева заради пробива под Водната палата. Причината е нарушение на проекта за облагородяването на южния бряг на Марица при разкопаването на терена до Водната палата.

Първоначалната финансова корекция е била над 540 хил. лева, но в крайна сметка сумата е била намалена.

Припомням, че изграждането на съоръжението беше спряно от ОбС на Пловдив след масово недоволство и протести срещу реализацията на проекта.

Против пробива, предложен от кмета Здравко Димитров, се обяви и мнозинството в местния парламент, което настоя за спиране на изграждане на съоръжението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини