Няколко училища в Пловдив са получили мейли със заплахи

Мейли със заплахи са получени в училищата в Пловдив. Става въпрос за еднакво по съдържание съобщение на електронните пощи, съобщиха от полицията. В част от учебните заведения е започнала евакуация по преценка на ръководствата. В момента от полицията извършват проверки. От там засега не съобщават повече информация за броя на училищата, където са получени заплашителните мейли, къде се е пристъпила към евакуация на персонала и учениците и т.н. По информация на Дарик радио Пловдив става въпрос за четири учебни заведения в града, три от които в район „Централен“. Това са „Антим I“, Хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ и СУ „Св. Паисий Хилендарски“. Заплашителен мейл е получен и в още едно училище в „Западен“ – ОУ „Елин Пелин“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Училище - ученици

Мейли със заплахи са получени в училищата в Пловдив. Става въпрос за еднакво по съдържание съобщение на електронните пощи, съобщиха от полицията.

В част от учебните заведения е започнала евакуация по преценка на ръководствата.

В момента от полицията извършват проверки. От там засега не съобщават повече информация за броя на училищата, където са получени заплашителните мейли, къде се е пристъпила към евакуация на персонала и учениците и т.н.

По информация на Дарик радио Пловдив става въпрос за четири учебни заведения в града, три от които в район „Централен“. Това са „Антим I“, Хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ и СУ „Св. Паисий Хилендарски“. Заплашителен мейл е получен и в още едно училище в „Западен“ – ОУ „Елин Пелин“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини