Иззеха над 20 кг. марихуана и арестуваха 11 души при полицейска операция

Специализираната полицейска операция е проведена след продължителна оперативна работа от служители на отдел „Криминална полиция” на пловдивската дирекция на МВР по придобита информация за организирано  разпространение на марихуана в цялата страна. След прецизен анализ на събраните доказателства и с активното съдействие на колегите им от ГДБОП, криминалистите пристъпили към ареста на 11 съпричастни към престъплението. В условията на неотложност са предприети множество процесуално-следствени действия. На територията на областните дирекции в Пловдив, Враца и Пазарджик са претърсени 18 адреси и моторни превозни средства. Иззети са над 20 килограма марихуана, незаконно притежавано огнестрелно оръжие и други веществени доказателства за осъществяваната престъпна дейност. Работата по документиране на образуваното по случая досъдебно производство продължава в отдел „Криминална полиция” под надзора на Окръжната прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Марихуана, наркотици

Специализираната полицейска операция е проведена след продължителна оперативна работа от служители на отдел „Криминална полиция” на пловдивската дирекция на МВР по придобита информация за организирано  разпространение на марихуана в цялата страна.

След прецизен анализ на събраните доказателства и с активното съдействие на колегите им от ГДБОП, криминалистите пристъпили към ареста на 11 съпричастни към престъплението. В условията на неотложност са предприети множество процесуално-следствени действия.

На територията на областните дирекции в Пловдив, Враца и Пазарджик са претърсени 18 адреси и моторни превозни средства. Иззети са над 20 килограма марихуана, незаконно притежавано огнестрелно оръжие и други веществени доказателства за осъществяваната престъпна дейност.

Работата по документиране на образуваното по случая досъдебно производство продължава в отдел „Криминална полиция” под надзора на Окръжната прокуратура – Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини