Спипаха двама непълнолетни и други седем с наркотици при спецакция в нощен клуб

Специализираната полицейска операция е проведена в събота срещу неделя от служители на Второ РУ и отдел „Криминална полиция“ към областната дирекция на МВР. В нощен клуб на бул. „Христо Ботев“ било установено, че след 22 ч. са допуснати двама непълнолетни без придружител. Актове са съставени на собственика на обекта и на родителите на децата. С полицейски заповеди са задържани три жени и четирима мъже, от които са иззети различни количества марихуана, амфетамин, кокаин и таблетки „ксанакс“. Срещу седмината са образувани бързи производства по чл. 354а, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, арест

Специализираната полицейска операция е проведена в събота срещу неделя от служители на Второ РУ и отдел „Криминална полиция“ към областната дирекция на МВР.

В нощен клуб на бул. „Христо Ботев“ било установено, че след 22 ч. са допуснати двама непълнолетни без придружител. Актове са съставени на собственика на обекта и на родителите на децата.

С полицейски заповеди са задържани три жени и четирима мъже, от които са иззети различни количества марихуана, амфетамин, кокаин и таблетки „ксанакс“.

Срещу седмината са образувани бързи производства по чл. 354а, ал. 3 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини