Изборният ден в област Пловдив приключи без постъпили данни за сериозни нарушения

Изборният ден на територията на област Пловдив приключи без постъпили данни за сериозни нарушения и противообществени прояви, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Създадена е необходимата организация за охрана при транспортирането на книжата и материалите от изборите до 16 и 17 РИК. Двете палати в Международния панаир в Пловдив са напълно готови да посрещнат представителите на СИК за предаване на изборните книжа, съобщиха от Областна управа. Определени са достатъчно места за изчакване, обособени са работни гишета за предаване и контрол на изборните книжа. Гарантирано е техническото и информационното обслужване. Още при влизането представителите на СИК получават пореден номер, за да няма хаос при предаването на документите. С указателни табели са определени вътрешни маршрути за движение в залите, така че да няма смесване на потоците от хора и да върви по-бързо работата. Медиите също имат обособени места в залите, за да могат пряко да наблюдават и отразяват финала на изборите в двата многомандатни избирателни района.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пловдив - изглед - туристи

Изборният ден на територията на област Пловдив приключи без постъпили данни за сериозни нарушения и противообществени прояви, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Създадена е необходимата организация за охрана при транспортирането на книжата и материалите от изборите до 16 и 17 РИК. Двете палати в Международния панаир в Пловдив са напълно готови да посрещнат представителите на СИК за предаване на изборните книжа, съобщиха от Областна управа.

Определени са достатъчно места за изчакване, обособени са работни гишета за предаване и контрол на изборните книжа. Гарантирано е техническото и информационното обслужване. Още при влизането представителите на СИК получават пореден номер, за да няма хаос при предаването на документите. С указателни табели са определени вътрешни маршрути за движение в залите, така че да няма смесване на потоците от хора и да върви по-бързо работата.

Медиите също имат обособени места в залите, за да могат пряко да наблюдават и отразяват финала на изборите в двата многомандатни избирателни района.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини