в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Арх. Костадин Палазов е кандидатът за кмет на БСП в Пловдив

Арх. Костадин Палазов е кандидатът за кмет на БСП в Пловдив

БСП Пловдив издига арх. Костадин Палазов за кмет. Той бе избран със сто и деветнадесет гласа “за” и един “въздържал се” от делегатите на Градската Партийна Конференция. Арх. Костадин Палазов е дългогодишен партиен член. Той ще е втори в листата на пловдивските социалисти. На първо място ще е бившият народен представител и в момента организационен секретар на социалистите под тепетата Калин Милчев. Следват Минка Сърнешка, Илия Гатев, Диана Димитрова, Красимир Карамфилов, Панчо Панчев, Наум Китанов, Илия Биволарски, Александър Константинов, проф. Христо Бозуков и др. Определените места за граждански квоти и коалиционни партньори са шесто, петнадесето, двадесет и пето, тридесет и пето и четиридесет и пето. Бяха утвърдени и всички кандидати за кметове за райони на Община Пловдив. За район “Тракия” това е Анелия Кирова – дългогодишен директор на училище в града, младият юрист Мартин Стойчев ще бъде кандидат на “Северен”, на “Южен” ще е бившият земеделски министър и професор Христо Бозуков, на “Централен” бившата общинска съветничка и главен секретар на Областна управа Минка Сърнешка, друг адвокат – Наум Китанов, ще се бори за кметското кресло в “Западен”, а за район “Източен” кандидат ще бъде Димитър Джевизов. Всички структури по области трябва да приключат своите номинации до 03.09.23 г. (неделя), след […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
БСП Пловдив, Костадин Палазов

БСП Пловдив издига арх. Костадин Палазов за кмет. Той бе избран със сто и деветнадесет гласа “за” и един “въздържал се” от делегатите на Градската Партийна Конференция.

Арх. Костадин Палазов е дългогодишен партиен член. Той ще е втори в листата на пловдивските социалисти. На първо място ще е бившият народен представител и в момента организационен секретар на социалистите под тепетата Калин Милчев. Следват Минка Сърнешка, Илия Гатев, Диана Димитрова, Красимир Карамфилов, Панчо Панчев, Наум Китанов, Илия Биволарски, Александър Константинов, проф. Христо Бозуков и др.

Определените места за граждански квоти и коалиционни партньори са шесто, петнадесето, двадесет и пето, тридесет и пето и четиридесет и пето.

Бяха утвърдени и всички кандидати за кметове за райони на Община Пловдив.

За район “Тракия” това е Анелия Кирова – дългогодишен директор на училище в града, младият юрист Мартин Стойчев ще бъде кандидат на “Северен”, на “Южен” ще е бившият земеделски министър и професор Христо Бозуков, на “Централен” бившата общинска съветничка и главен секретар на Областна управа Минка Сърнешка, друг адвокат – Наум Китанов, ще се бори за кметското кресло в “Западен”, а за район “Източен” кандидат ще бъде Димитър Джевизов.

Всички структури по области трябва да приключат своите номинации до 03.09.23 г. (неделя), след което ще бъдат утвърдени на Националния съвет на БСП.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини