в Пловдив / Избори / Местни избори 2023 / Анелия Кирова е кандидатът за кмет на район Тракия на БСП

Анелия Кирова е кандидатът за кмет на район Тракия на БСП

Анелия Кирова бе избрана за кандидат за кмет на район Тракия на провелата се Районна Конференция на БСП – Тракия. Кандидатурата й беше одобрена единодушно от всички делегати на Конференцията, след като другите кандидати си направиха самоотвод. В своето обръщение към присъстващите Анелия Кирова каза, че ще работи за подобряване на здравната, социалната и културната инфраструктура в района, а като пример посочи необходимостта от спешен кабинет с 24-часово дежурство. Кирова ще насочи усилията си и към запазване и подобряване на съществуващата зелена система. Акцентът върху екологията ще бъде един от основните приоритети на социалистите за Местни избори 2023. Анелия Кирова е дългогодишен директор на ОУ “Гео Милев” в Пловдив. Тя е позната на социалистите, тъй като е била общински съветник в групата на БСП в мандата 2003-2007 г.

Анелия Кирова

Анелия Кирова бе избрана за кандидат за кмет на район Тракия на провелата се Районна Конференция на БСП – Тракия. Кандидатурата й беше одобрена единодушно от всички делегати на Конференцията, след като другите кандидати си направиха самоотвод.

В своето обръщение към присъстващите Анелия Кирова каза, че ще работи за подобряване на здравната, социалната и културната инфраструктура в района, а като пример посочи необходимостта от спешен кабинет с 24-часово дежурство.

Кирова ще насочи усилията си и към запазване и подобряване на съществуващата зелена система. Акцентът върху екологията ще бъде един от основните приоритети на социалистите за Местни избори 2023.

Анелия Кирова е дългогодишен директор на ОУ “Гео Милев” в Пловдив. Тя е позната на социалистите, тъй като е била общински съветник в групата на БСП в мандата 2003-2007 г.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]

Други новини