Гроздан Караджов ще е водач на листата на „Има такъв народ“ в Пловдив

Бившият регионален министър Гроздан Караджов изненадващо ще е водач на листата на „Има такъв народ“ в Пловдив. В предишните няколко кампании водач и в двата избирателни района – 16-ти  и 17-ти – бе Тошко Йорданов, който сега ще е начело в Пловдив-област и Варна. Гроздан Караджов ще води и листата за Хасково. В Пловдив кандидат за депутат отново е Лъчезар Бакърджиев – бившият заместник-областен управител, както и областният координатор на ИТН Димитър Арнаудов, който е един от малкото останали в местните структури. Караджов обясни решението на Слави Трифонов с това, че градът е  най-интензивно развиващият се в страната. „Има такъв народ“ ще открият предизборната си кампания на 4 септември от Бачковския манастир.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Гроздан Караджов - Има такъв народ / ИТН

Бившият регионален министър Гроздан Караджов изненадващо ще е водач на листата на „Има такъв народ“ в Пловдив. В предишните няколко кампании водач и в двата избирателни района – 16-ти  и 17-ти – бе Тошко Йорданов, който сега ще е начело в Пловдив-област и Варна.

Гроздан Караджов ще води и листата за Хасково.

В Пловдив кандидат за депутат отново е Лъчезар Бакърджиев – бившият заместник-областен управител, както и областният координатор на ИТН Димитър Арнаудов, който е един от малкото останали в местните структури.

Караджов обясни решението на Слави Трифонов с това, че градът е  най-интензивно развиващият се в страната.

„Има такъв народ“ ще открият предизборната си кампания на 4 септември от Бачковския манастир.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини