ГЕРБ регистрира листата с кандидат-депутатите си за Пловдив и областта

Четири мандата за ГЕРБ от Пловдив са напълно реалистични. Това заяви при регистрацията на листата с кандидат-депутатите на партията от Пловдив град областният лидер на ГЕРБ екс кметът Иван Тотев. Традиционно, в Пловдив води лидерът на партията Бойко Борисов. След него е досегашният народен представител Радомир Чолаков, следва Десислава Трифонова, също бивш депутат и водач на листата на ГЕРБ област на предишните парламентарни избори, а пети е екс директорът на летище „Пловдив“ Спас Шуманов. Тони Симидиева от коалиционният партньор на партията СДС, е на 7-мо място в градската листа. На четири депутатски места се надяват и от ГЕРБ област. Там, както вече стана ясно, водач е бившият председател на НС Вежди Рашидов. На избираема позиция е рекордьорът по преференции дългогодишният народен представител Младен Шишков от Раковски, а съставът на листата с кандидат-депутатите на партията Борисов са се допълва от д-р Иван Червенков, Йордан Кръстанов и Розалин Петков.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
ГЕРБ

Четири мандата за ГЕРБ от Пловдив са напълно реалистични. Това заяви при регистрацията на листата с кандидат-депутатите на партията от Пловдив град областният лидер на ГЕРБ екс кметът Иван Тотев.

Традиционно, в Пловдив води лидерът на партията Бойко Борисов. След него е досегашният народен представител Радомир Чолаков, следва Десислава Трифонова, също бивш депутат и водач на листата на ГЕРБ област на предишните парламентарни избори, а пети е екс директорът на летище „Пловдив“ Спас Шуманов.

Тони Симидиева от коалиционният партньор на партията СДС, е на 7-мо място в градската листа.

На четири депутатски места се надяват и от ГЕРБ област. Там, както вече стана ясно, водач е бившият председател на НС Вежди Рашидов. На избираема позиция е рекордьорът по преференции дългогодишният народен представител Младен Шишков от Раковски, а съставът на листата с кандидат-депутатите на партията Борисов са се допълва от д-р Иван Червенков, Йордан Кръстанов и Розалин Петков.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини