В Пловдив / Управление / ГЕРБ Пловдив искат спиране на проекта за пробива под Водната палата

ГЕРБ Пловдив искат спиране на проекта за пробива под Водната палата

ГЕРБ Пловдив искат спиране на проекта за пробива под Водната палата и насрочване на извънредна сесия по казуса. Заседанието на градския парламен да е в четири точки, предлагат от политическата […]

ГЕРБ Пловдив искат спиране на проекта за пробива под Водната палата и насрочване на извънредна сесия по казуса.

Заседанието на градския парламен да е в четири точки, предлагат от политическата партия:

– представяне на проекта, кореспонденция с фирмата- изпълнител, строителни книжа и разрешителни за „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

– представяне на кореспонденция с Управляващия орган на ОП РР относно възможни финансови корекции при изпълнение на проект „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

– представяне на протоколи от обсъжданията от Обществения съвет, създаден от ОбС – Пловдив, за контрол на разходването на средствата от заема по „Фонд за устойчиви градове“. Представяне на протоколите от обществените обсъждания за заема, финансиращ изпълнението на проект за „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III  Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

– вземане на решение за преустановяване на изпълнението до изясняване на всички факти и обстоятелства относно пълнотата на строителната документация за цялостното изпълнение на проект „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

От ГЕРБ призовават общинските съветници от други партии да подкрепят предложението им.

Източник: Darik.bg
Send this to a friend