Двете палати в Международния панаир в Пловдив са напълно готови да посрещнат представителите на СИК

Двете палати в Международния панаир в Пловдив са напълно готови да посрещнат представителите на СИК за предаване на изборните книжа, съобщиха от Областна управа. Определени са достатъчно места за изчакване, обособени са работни гишета за предаване и контрол на изборните книжа. Гарантирано е техническото и информационното обслужване. Още при влизането представителите на СИК ще получават пореден номер, за да няма хаос при предаването на документите. С указателни табели са определени вътрешни маршрути за движение в залите, така че да няма смесване на потоците от хора и да върви по-бързо работата. Медиите също имат обособени места в залите, за да могат пряко да наблюдават и отразяват финала на изборите в двата многомандатни избирателни района. В двете палати ще има и персонал, който ще се грижи за почистването и поддръжката на залите и санитарните помещения. Има зони с вендинг автомати, които предлагат топли и студени напитки, както и пакетирани храни. ОД на МВР Пловдив осигурява охраната и придвижването на комисиите и книжата. В панаира полицията е определила маршрути за влизане на автомобилите и автобусите, с които ще пристигат членовете на СИК,  както и местата за тяхното паркиране.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Международен панаир Пловдив - палати
Снимка: Международен панаир Пловдив

Двете палати в Международния панаир в Пловдив са напълно готови да посрещнат представителите на СИК за предаване на изборните книжа, съобщиха от Областна управа.

Определени са достатъчно места за изчакване, обособени са работни гишета за предаване и контрол на изборните книжа. Гарантирано е техническото и информационното обслужване. Още при влизането представителите на СИК ще получават пореден номер, за да няма хаос при предаването на документите. С указателни табели са определени вътрешни маршрути за движение в залите, така че да няма смесване на потоците от хора и да върви по-бързо работата.

Медиите също имат обособени места в залите, за да могат пряко да наблюдават и отразяват финала на изборите в двата многомандатни избирателни района.

В двете палати ще има и персонал, който ще се грижи за почистването и поддръжката на залите и санитарните помещения. Има зони с вендинг автомати, които предлагат топли и студени напитки, както и пакетирани храни.

ОД на МВР Пловдив осигурява охраната и придвижването на комисиите и книжата. В панаира полицията е определила маршрути за влизане на автомобилите и автобусите, с които ще пристигат членовете на СИК,  както и местата за тяхното паркиране.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини