Българската асоциация по триатлон и Община Пловдив организират триатлон на Гребната база

За поредна година триатлон Пловдив ще се проведе на Гребната база. Състезанията ще бъдат на 30 и 31 юли. Аматьори и любители на триатлона ще премерят сили, като преминат 1500 м плуване, 40 км колоездене и 10 км бягане. Стартът на състезанията ще бъде даден в 8 ч. сутринта на 30 юли с плуване. За втора година към отворения старт ще бъде организирана корпоративна щафета, в която ще могат да участват компании с отбор от трима служители – плувец, колоездач и бегач. В програмата на триатлон Пловдив ще вземат участие всички национално представени спортни клубове, членове на Българска Асоциация по Триатлон (БАТ), разпределени в 6 възрастови групи и отделни стартове. Кметът на Пловдив Здравко Димитров ще бъде официален гост на събитието.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Гребна база
Снимка: Община Пловдив

За поредна година триатлон Пловдив ще се проведе на Гребната база. Състезанията ще бъдат на 30 и 31 юли.

Аматьори и любители на триатлона ще премерят сили, като преминат 1500 м плуване, 40 км колоездене и 10 км бягане. Стартът на състезанията ще бъде даден в 8 ч. сутринта на 30 юли с плуване.

За втора година към отворения старт ще бъде организирана корпоративна щафета, в която ще могат да участват компании с отбор от трима служители – плувец, колоездач и бегач.

В програмата на триатлон Пловдив ще вземат участие всички национално представени спортни клубове, членове на Българска Асоциация по Триатлон (БАТ), разпределени в 6 възрастови групи и отделни стартове.

Кметът на Пловдив Здравко Димитров ще бъде официален гост на събитието.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини