4-ма пловдивчани са на съд за разпространението на порнографските материали

Четирима пловдивчани се изправят пред съда за разпространението на порнографските материали. Групата, създадена с цел печалба, е създала интернет страници, сайтове, онлайн платформи и пощенски кутии, които да използват за легално прикриване на дейността си. Обвиняемите са имали отлични компютърни познания и направили специални защити за платформите и страниците. На тях били публикувани снимки и видеофайлове с порнографско съдържание с момичета, изглеждащи като ненавършили 18 години. Изображенията били копирани от други интернет пространства. Престъпната дейност e развивана от 2014 до средата на 2017-та година. Единият от обвиняемите е бил ръководител, а останалите – участници. Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Съд
Снимка: Pixabay

Четирима пловдивчани се изправят пред съда за разпространението на порнографските материали. Групата, създадена с цел печалба, е създала интернет страници, сайтове, онлайн платформи и пощенски кутии, които да използват за легално прикриване на дейността си.

Обвиняемите са имали отлични компютърни познания и направили специални защити за платформите и страниците. На тях били публикувани снимки и видеофайлове с порнографско съдържание с момичета, изглеждащи като ненавършили 18 години. Изображенията били копирани от други интернет пространства.

Престъпната дейност e развивана от 2014 до средата на 2017-та година. Единият от обвиняемите е бил ръководител, а останалите – участници.

Предстои Окръжен съд – Пловдив да насрочи разпоредително заседание по делото.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини