След публикация във Facebook: Задържаха 20-годишен, който се разголвал пред деца на площадка

След проверка на изнесена в интернет пространството информация, служители от Трето РУ задържаха 20-годишен пловдивчанин. Действията последвали при запознаване с публикация от личен фейсбук профил – под качена снимка на млад мъж имало предупреждение, че той е забелязан да се разголва пред деца до спортна площадка на бул. „България“. Със съдействието на колегите им от Шесто РУ криминалистите установили самоличността на извършителя и вчера последвал неговия арест. 20-годишният е известен на служителите на реда. Събраните материали по случая са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Образувано е досъдебно производство по чл. 149, ал. 1 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

След проверка на изнесена в интернет пространството информация, служители от Трето РУ задържаха 20-годишен пловдивчанин.

Действията последвали при запознаване с публикация от личен фейсбук профил – под качена снимка на млад мъж имало предупреждение, че той е забелязан да се разголва пред деца до спортна площадка на бул. „България“.

Със съдействието на колегите им от Шесто РУ криминалистите установили самоличността на извършителя и вчера последвал неговия арест. 20-годишният е известен на служителите на реда.

Събраните материали по случая са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив. Образувано е досъдебно производство по чл. 149, ал. 1 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини