Зоната около блок 84-ти в „Тракия“ вече е цялостно обновена

Зоната около блок 84-ти в „Тракия” вече е цялостно обновена. Ремонтът на тротоарите и алеите пред входовете приключи, информира кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Така цялото пространство е с нова инфраструктура – улица, паркоместа, тротоари, алеи. „Съобразихме се с исканията на гражданите и се опитахме да удовлетворим всичките им желания. По тяхно настояване подблоковия подлез на един от входовете също е ремонтиран и е удобен за пешеходно преминаване”, допълни Костадин Димитров. Той подчерта, че успоредно с инфраструктурата е помислено и за озеленяването и отдиха на тракийци. На поляната зад блока бяха залесени десетки дръвчета, има тенис маса пред вход Б, пейки. „Вече проведохме разговори и с жителите на блок 82-ри, където ще продължат ремонтните дейности в зона А-7”, каза още кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Зоната около блок 84-ти в Тракия вече е цялостно обновена

Зоната около блок 84-ти в „Тракия” вече е цялостно обновена. Ремонтът на тротоарите и алеите пред входовете приключи, информира кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Така цялото пространство е с нова инфраструктура – улица, паркоместа, тротоари, алеи.

„Съобразихме се с исканията на гражданите и се опитахме да удовлетворим всичките им желания. По тяхно настояване подблоковия подлез на един от входовете също е ремонтиран и е удобен за пешеходно преминаване”, допълни Костадин Димитров.

Той подчерта, че успоредно с инфраструктурата е помислено и за озеленяването и отдиха на тракийци. На поляната зад блока бяха залесени десетки дръвчета, има тенис маса пред вход Б, пейки.

„Вече проведохме разговори и с жителите на блок 82-ри, където ще продължат ремонтните дейности в зона А-7”, каза още кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив