Затварят част от „Брезовско шосе“ заради продължаване на археологическите проучвания

От 24 април (понеделник) се спира движението на пътни превозни средства по „Брезовско шосе“ в участъка между кръстовищата с бул. „Северен“ и ул. „Полет“, съобщават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Причината е възобновяването на археологическите проучвания  на разкритите при изкопните работи на обекта находки от праисторическата селищна могила „Яса тепе“. Временната организация на движение ще е обозначена със съответните пътни знаци и указателни табели за алтернативни маршрути, осигуряващи   достъп до търговските обекти в зоната. От общината се извиняват на гражданите за причиненото неудобство и правят всичко възможно за по-скорошното завършване на обекта. Строително-монтажните работи на „Брезовско шосе“ са част от Водния проект на Пловдив на стойност около 115 млн. лв. На 24 юли се очаква успешното му приключване.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Затварят част от Брезовско шосе заради продължаване на археологическите проучвания

От 24 април (понеделник) се спира движението на пътни превозни средства по „Брезовско шосе“ в участъка между кръстовищата с бул. „Северен“ и ул. „Полет“, съобщават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. Причината е възобновяването на археологическите проучвания  на разкритите при изкопните работи на обекта находки от праисторическата селищна могила „Яса тепе“.

Временната организация на движение ще е обозначена със съответните пътни знаци и указателни табели за алтернативни маршрути, осигуряващи   достъп до търговските обекти в зоната. От общината се извиняват на гражданите за причиненото неудобство и правят всичко възможно за по-скорошното завършване на обекта.

Строително-монтажните работи на „Брезовско шосе“ са част от Водния проект на Пловдив на стойност около 115 млн. лв. На 24 юли се очаква успешното му приключване.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини