Заради дъждовното време асфалтирането на „Брезовско шосе“ ще се забави

Заради дъждовното време асфалтирането на „Брезовско шосе“ в участъка от булевард „Северен“ до Кръговото кръстовище с бул. „Дунав“ ще се забави с близо седмица. Това съобщи днес заместник-кметът по строителство Пламен Райчев, който лично присъства на началото на полагането на първия пласт асфалт. „За съжаление, метеорологичните условия ни принудиха да спрем след едва половин час работа. Този участък може да бъде асфалтиран в рамките на 3 дни, но сега заради дъждовното време ще трябва да изчакаме. Няма как, този път времето не беше на наша страна. Според прогнозите едва идната седмица ще има слънчеви дни, което позволи да се асфалтира и тогава изпълнителите ще продължат своята работа“, заяви разочаровано заместник-кметът. След асфалтирането на този участък, ремонтните дейности ще продължат по булевард „Дунав“ в отсечката от Брезовско шосе до Карловско шосе.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Заради дъждовното време асфалтирането на Брезовско шосе ще се забави

Заради дъждовното време асфалтирането на „Брезовско шосе“ в участъка от булевард „Северен“ до Кръговото кръстовище с бул. „Дунав“ ще се забави с близо седмица. Това съобщи днес заместник-кметът по строителство Пламен Райчев, който лично присъства на началото на полагането на първия пласт асфалт.

„За съжаление, метеорологичните условия ни принудиха да спрем след едва половин час работа. Този участък може да бъде асфалтиран в рамките на 3 дни, но сега заради дъждовното време ще трябва да изчакаме. Няма как, този път времето не беше на наша страна. Според прогнозите едва идната седмица ще има слънчеви дни, което позволи да се асфалтира и тогава изпълнителите ще продължат своята работа“, заяви разочаровано заместник-кметът.

След асфалтирането на този участък, ремонтните дейности ще продължат по булевард „Дунав“ в отсечката от Брезовско шосе до Карловско шосе.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини