Засилено полицейско присъствие в Пловдив, заради срещата между Ботев и Левски

Осезаемо полицейско присъствие ще има в събота в целия Пловдив, заради футболния мач между отборите на „Ботев” – Пловдив и “Левски“ – София с начален час 18:45 ч. В града на тепетата ще има служители на реда и от СДВР и от други областни дирекции. По улиците и в проблемните зони ще патрулират екипи от специализираните подразделения за охрана на обществения ред. Поведението на публиката ще бъде заснемано със специални видеокамери и дронове. Малолетни и непълнолетни ще влизат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и онлайн. Привържениците на гостуващия отбор ще бъдат посрещани от полицейски служители на тир паркинга на 133-я на АМ „Тракия“ в посока Бургас, а идващите от посока Стара Загора ще бъдат посрещани след разклона за село Войводиново. С полицейски съпровод превозните средства ще паркират на ул. „Димитър Ризов“, като групово ще се придвижват към стадиона. Феновете на “Ботев” – Пловдив“ ще бъдат допускани на отворените входове на сектори А, Б, В и част от сектор Г. Мачът ще спре изцяло или поетапно движението на МПС и автобуси от масовия градски транспорт по бул. „Източен“ – от кръстовището с бул. „Княгиня М. Луиза“ до кръстовището с бул. „Санкт Петербург”, ул. […]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Ботев Пловдив срещу Левски София

Осезаемо полицейско присъствие ще има в събота в целия Пловдив, заради футболния мач между отборите на „Ботев” – Пловдив и “Левски“ – София с начален час 18:45 ч.

В града на тепетата ще има служители на реда и от СДВР и от други областни дирекции. По улиците и в проблемните зони ще патрулират екипи от специализираните подразделения за охрана на обществения ред.

Поведението на публиката ще бъде заснемано със специални видеокамери и дронове.

Малолетни и непълнолетни ще влизат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и онлайн.

Привържениците на гостуващия отбор ще бъдат посрещани от полицейски служители на тир паркинга на 133-я на АМ „Тракия“ в посока Бургас, а идващите от посока Стара Загора ще бъдат посрещани след разклона за село Войводиново. С полицейски съпровод превозните средства ще паркират на ул. „Димитър Ризов“, като групово ще се придвижват към стадиона.

Феновете на “Ботев” – Пловдив“ ще бъдат допускани на отворените входове на сектори А, Б, В и част от сектор Г.

Мачът ще спре изцяло или поетапно движението на МПС и автобуси от масовия градски транспорт по бул. „Източен“ – от кръстовището с бул. „Княгиня М. Луиза“ до кръстовището с бул. „Санкт Петербург”, ул. „Богомил“ – от кръстовището с ул. „Лев Толстой“ до кръстовището с бул. „Източен”,  ул. „Димитър Ризов“  и ул. „Професор Цветан Лазаров“ – от кръстовището с бул. „Освобождение“ до кръстовището с бул. „Санкт Петербург“, ул. „Варшава“ – от кръстовището с ул. „Богомил“ до кръстовището с ул. „Славянска“, ул. „Славянска“ – от кръстовището с бул. „Източен“ до кръстовището с ул. „Лев Толстой“ и ул. „Лев Толстой“ – от кръстовището с бул. „Княгиня М. Луиза“ до кръстовището с бул. „Санкт Петербург“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини