Реновират паркинг за 54 коли в район Централен

В район „Централен“ реновират паркинг за 54 автомобила на ул. „Тополница“, срещу ДГ „Снежанка“. Заместник-кметовете Тошо Пашов и Фиданка Кацарева и секретарят Емил Саралийски провериха как върви работата по обекта. Съоръжението е на площ от 1500 кв. м. и се намира на мястото на демонтирани бетонни гаражни клетки. Старата, силно амортизирана настилка от асфалт и пътни ивици се подменя с нова, от гранитни павета. Паркоместата, сред които ще има и две инвалидни, са разпределени в пет секции. Очаква се паркингът да е готов до края на юли.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Реновират паркинг за 54 коли в район Централен

В район „Централен“ реновират паркинг за 54 автомобила на ул. „Тополница“, срещу ДГ „Снежанка“. Заместник-кметовете Тошо Пашов и Фиданка Кацарева и секретарят Емил Саралийски провериха как върви работата по обекта.

Съоръжението е на площ от 1500 кв. м. и се намира на мястото на демонтирани бетонни гаражни клетки. Старата, силно амортизирана настилка от асфалт и пътни ивици се подменя с нова, от гранитни павета. Паркоместата, сред които ще има и две инвалидни, са разпределени в пет секции.

Очаква се паркингът да е готов до края на юли.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини