Започва безплатно поставяне на бустерни дози на децата в УМБАЛ „Свети Георги“

Започва безплатно поставяне на бустерни дози на децата във ваксинационния кабинет на УМБАЛ “Свети Георги” – Пловдив с адаптираната ваксина Comirnaty Original/Omikron BA, съобщиха от лечебното заведение. Могат да заповядат деца от 5 до 11-годишна възраст, както и над 12-годишна възраст с предварително записан час, уточниха от болницата. От там доплниха, че задължителни условия са децата да са ваксинирани с първична ваксинационна схема и да са изминали минимум 3 месеца от датата на поставяне на втора доза. Ваксинационният кабинет се намира на бул. Пещерско шосе 66. Предварителното записване става на тел. 0884 917 216 и 0884 033 698.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
УМБАЛ Свети Георги - Пловдив - прегледи
Снимка: УМБАЛ Свети Георги

Започва безплатно поставяне на бустерни дози на децата във ваксинационния кабинет на УМБАЛ “Свети Георги” – Пловдив с адаптираната ваксина Comirnaty Original/Omikron BA, съобщиха от лечебното заведение.

Могат да заповядат деца от 5 до 11-годишна възраст, както и над 12-годишна възраст с предварително записан час, уточниха от болницата.

От там доплниха, че задължителни условия са децата да са ваксинирани с първична ваксинационна схема и да са изминали минимум 3 месеца от датата на поставяне на втора доза.

Ваксинационният кабинет се намира на бул. Пещерско шосе 66.

Предварителното записване става на тел. 0884 917 216 и 0884 033 698.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив