Деца счупиха стъкло на автобус от градския транспорт

Пак счупиха стъкло на автобус от градския транспорт в Пловдив. Инцидентът е станал снощи на ул. „Дилянка“ в града, а сигнал в полицията е подал шофьорът на превозното средство. С твърд предмет е било потрошено едно от страничните стъкла на автобуса. Няма пострадали хора. Образувано е досъдебно производство. От полицията съобщиха по-късно, че 4 деца са съпричастни към увреждането на автобуса. Те са признали, че са хвърлили твърди предмети по превозното средство. Родителите са предупредени с протоколи. Предстои събраните материали по случая да бъдат представени пред наблюдаващия досъдебното производство районен прокурор. Това не е първият подобен инцидент в града на тепетата. Преди време момче стреля с въздушна пушка по преминаващ по централен пловдивски булевард автобус на градския транспорт. По чудо нямаше пострадали. А в средата на миналия месец трима тийнейджъри счупиха стъкло на градски автобус в района на училище „Елин Пелин“ в Пловдив. В автобуса за щастие е нямало пътници.  Все още се разследва дали стъклото е счупено с камък или с въздушна пушка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Счупено стъкло на автобус

Пак счупиха стъкло на автобус от градския транспорт в Пловдив. Инцидентът е станал снощи на ул. „Дилянка“ в града, а сигнал в полицията е подал шофьорът на превозното средство.

С твърд предмет е било потрошено едно от страничните стъкла на автобуса. Няма пострадали хора. Образувано е досъдебно производство.

От полицията съобщиха по-късно, че 4 деца са съпричастни към увреждането на автобуса. Те са признали, че са хвърлили твърди предмети по превозното средство. Родителите са предупредени с протоколи. Предстои събраните материали по случая да бъдат представени пред наблюдаващия досъдебното производство районен прокурор.

Това не е първият подобен инцидент в града на тепетата. Преди време момче стреля с въздушна пушка по преминаващ по централен пловдивски булевард автобус на градския транспорт. По чудо нямаше пострадали.

А в средата на миналия месец трима тийнейджъри счупиха стъкло на градски автобус в района на училище „Елин Пелин“ в Пловдив. В автобуса за щастие е нямало пътници.  Все още се разследва дали стъклото е счупено с камък или с въздушна пушка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини