Започна санирането на жилищен блок на ул. „Иван Гешев“ 30 в Пловдив

Строително-монтажните дейности за подобряване на енергийната ефективност на жилищен блок на ул. „Иван Гешев“ 30 в Пловдив започнаха със символична първа копка. Това е петата сграда, която се санира по проект, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж“. На събитието присъстваха членове на екипа за управление на проекта, служители на общинска администрация, представители на фирмите изпълнители, представители на сдружението на собствениците и представители на медиите. Проектът „Подобряване на енергийната ефективност на многофамилни жилищни сгради в град Пловдив – I етап“ се изпълнява от Община Пловдив и е на обща стойност 3 692 629,44 лв. Основната му цел е обновяване и повишаване на енергийната ефективност в пет многофамилни жилищни сгради: 1. Сграда на ул. „Иван Гешев“ № 30; 2. Сграда на бул. „България“ № 196; 3. Сграда на бул. „България“ № 45-47; 4. Сграда на бул. „Васил Априлов“ № 83-91; 5. Сграда на ул. „Жеравна“ №1, 3. Срокът за изпълнение на проекта е 30 месеца и дейностите трябва да приключат до 4 юли 2023 г.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Започна санирането на жилищен блок на ул Иван Гешев 30 в Пловдив

Строително-монтажните дейности за подобряване на енергийната ефективност на жилищен блок на ул. „Иван Гешев“ 30 в Пловдив започнаха със символична първа копка. Това е петата сграда, която се санира по проект, финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж“.

На събитието присъстваха членове на екипа за управление на проекта, служители на общинска администрация, представители на фирмите изпълнители, представители на сдружението на собствениците и представители на медиите.

Проектът „Подобряване на енергийната ефективност на многофамилни жилищни сгради в град Пловдив – I етап“ се изпълнява от Община Пловдив и е на обща стойност 3 692 629,44 лв. Основната му цел е обновяване и повишаване на енергийната ефективност в пет многофамилни жилищни сгради:

1. Сграда на ул. „Иван Гешев“ № 30;
2. Сграда на бул. „България“ № 196;
3. Сграда на бул. „България“ № 45-47;
4. Сграда на бул. „Васил Априлов“ № 83-91;
5. Сграда на ул. „Жеравна“ №1, 3.

Срокът за изпълнение на проекта е 30 месеца и дейностите трябва да приключат до 4 юли 2023 г.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини