Започна ремонт на спортните площадки в район „Централен“

Район „Централен“ започна ремонт на спортните площадки, съобщи кметът Георги Стаменов. Вече е готово баскетболното игрище на ул. „Марин Дринов“, където са подменени част от мрежите на оградата, а останалите са поправени. В момента се работи по площадките на бул. „Свобода“ и на ул. „Върховръх“. И на двете места се обновяват оградите и се поставят нови врати. „Спортната инфраструктура ще мотивира жителите за активна физическа дейност и ще допринесе за по-здравословен начин на живот“, коментира Георги Стаменов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Спортна площадка - игрище - район Централен
Снимка: район Централен

Район „Централен“ започна ремонт на спортните площадки, съобщи кметът Георги Стаменов. Вече е готово баскетболното игрище на ул. „Марин Дринов“, където са подменени част от мрежите на оградата, а останалите са поправени.

В момента се работи по площадките на бул. „Свобода“ и на ул. „Върховръх“. И на двете места се обновяват оградите и се поставят нови врати.

„Спортната инфраструктура ще мотивира жителите за активна физическа дейност и ще допринесе за по-здравословен начин на живот“, коментира Георги Стаменов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни