Заловиха двама 19-годишни младежи за извършване на грабеж

Полицаи от Второ РУ заловиха двама младежи, извършили грабеж в областния град в неделя. В първите часове на почивния ден униформените се отзовали на сигнал от пловдивчанин, че на бул. „Васил Априлов“ му бил нанесен побой и отнета чантичка с пари, лични документи и ключове за автомобил. След организираните бързи издирвателни и заградителни действия още същия ден в районното управление са задържани заподозрените за посегателството – двама 19-годишни младежи, едното от които с криминални прояви. Срещу тях се води досъдебно производство. След активно разследване криминалисти от РУ – Раковски установиха извършител на кражба. Действията стартирали в началото на миналата седмица, когато постъпила информация за откраднато полуремарке от фирмена база в индустриалната зона край село Стряма. Със съдействие на колегите им от Сандански служителите влезли в дирите на 36-годишен мъж, който в петък бил задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на съпричастността му и към други подобни посегателства продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

Полицаи от Второ РУ заловиха двама младежи, извършили грабеж в областния град в неделя. В първите часове на почивния ден униформените се отзовали на сигнал от пловдивчанин, че на бул. „Васил Априлов“ му бил нанесен побой и отнета чантичка с пари, лични документи и ключове за автомобил. След организираните бързи издирвателни и заградителни действия още същия ден в районното управление са задържани заподозрените за посегателството – двама 19-годишни младежи, едното от които с криминални прояви. Срещу тях се води досъдебно производство.

След активно разследване криминалисти от РУ – Раковски установиха извършител на кражба. Действията стартирали в началото на миналата седмица, когато постъпила информация за откраднато полуремарке от фирмена база в индустриалната зона край село Стряма. Със съдействие на колегите им от Сандански служителите влезли в дирите на 36-годишен мъж, който в петък бил задържан за срок до 24 часа. Работата по изясняване на съпричастността му и към други подобни посегателства продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини