Хванаха 19-годишен да шофира крадена кола без книжка и с алкохол в кръвта

Около 5 ч. младеж е бил засечен от дежурен патрул да управлява лек автомобил „Ауди“ на бул. „Найчо Цанов“. При спирането му и последвалата проверка станало ясно,  че 19-годишният е неправоспособен и употребил алкохол около 0,7 промила. Допълнителна справка пък установила, че автомобилът бил противозаконно отнет  малко по-рано от територията на район „Северен“. По случая е образувано бързо производство. В РУ – Стамболийски е започнато бързо производство срещу 22-годишен водач. Около 19.30 ч. той бил спрян за проверка в Кричим с управлявания лек автомобил „БМВ“. Справка в регистрите на МВР показала, че младежът е неправоспобен, а дрегерът отчел употреба на алкохол 1,55 промила. Задържан е за едно денонощие.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, пиян шофьор, алкохол, материални щети
Снимка: iStock

Около 5 ч. младеж е бил засечен от дежурен патрул да управлява лек автомобил „Ауди“ на бул. „Найчо Цанов“. При спирането му и последвалата проверка станало ясно,  че 19-годишният е неправоспособен и употребил алкохол около 0,7 промила. Допълнителна справка пък установила, че автомобилът бил противозаконно отнет  малко по-рано от територията на район „Северен“. По случая е образувано бързо производство.

В РУ – Стамболийски е започнато бързо производство срещу 22-годишен водач. Около 19.30 ч. той бил спрян за проверка в Кричим с управлявания лек автомобил „БМВ“. Справка в регистрите на МВР показала, че младежът е неправоспобен, а дрегерът отчел употреба на алкохол 1,55 промила. Задържан е за едно денонощие.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини