Избори 2024

Водещи новини

Задържани са 4-мата мъже пребили младеж на автобусна спирка в Пловдив

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба, кражби

Сигнал за сериозно пострадал 24-годишен жител на града след нанесен му побой е получен в 5 ч. в неделя в Четвърто РУ в Пловдив.

Според първоначалната информация, на автобусна спирка на бул. „Цар Борис III Обединител” младежът решил да се качи в току-що спрял таксиметров автомобил и отворил пасажерската врата. Предишният клиент обаче все още не бил слязъл и между двамата възникнало пререкание, което прераснало в сбиване. Във физическата саморазправа се намесили и трима познати на слезлия от таксито мъж, които станали свидетели на случилото се. След медицински преглед е установено, че от получените удари 24-годишният е със средна телесна повреда.

При последвалата проверка на сигнала и осъществените множество оперативни и издирвателни действия вчера в полицейския арест били задържани нападателите – мъже на 34, 33 и двама 26-годишни.  Допълнително е установено, че единият от тях отнел портфейла на потърпевшия, в който имало лични документи и пари. Материалите по образуваното досъдебно производство са внесени в Районна прокуратура – Пловдив, а днес четиримата са привлечени като обвиняеми и задържани за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив