Разкриха кражба на множество дрехи и обувки от автомобил в Пловдив

След усилено разследване пловдивски криминалисти разкриха автори на взломна кражба от автомобил. В неделя в Пето РУ била създадена организация за проверка на сигнал от амбулантен търговец, който установил, че на паркинг пред магазин на бул. „Цариградско шосе“ от разбития му лекотоварен автомобил са задигнати множество дрехи и обувки. При проведените оперативни и издирвателни действия съвместно с колегите им от Шесто РУ, ден по-късно служителите влезли в дирите на двама криминално проявени и осъждани пловдивчани. От тях са иззети откраднатите стоки. Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани на наблюдаващ районен прокурор и с негово постановление мъжете са задържани за срок до 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан

След усилено разследване пловдивски криминалисти разкриха автори на взломна кражба от автомобил.

В неделя в Пето РУ била създадена организация за проверка на сигнал от амбулантен търговец, който установил, че на паркинг пред магазин на бул. „Цариградско шосе“ от разбития му лекотоварен автомобил са задигнати множество дрехи и обувки.

При проведените оперативни и издирвателни действия съвместно с колегите им от Шесто РУ, ден по-късно служителите влезли в дирите на двама криминално проявени и осъждани пловдивчани. От тях са иззети откраднатите стоки.

Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани на наблюдаващ районен прокурор и с негово постановление мъжете са задържани за срок до 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини