Задържаха мъж и прибраха жена в център за психично здраве, нападнали полицаи

Пловдивчанин бе задържан за проявена агресия към служители на реда. Около 20.40 ч. в неделя, на кръстовище между ул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Люлин“, патрулен автомобил на Второ РУ спрял, за да даде предимство на пресичащи пътното платно мъж и жена. Без видима причина пешеходецът започнал да се държи враждебно към униформените, засипвайки ги с обиди и заплахи и ударил единия от тях при задържането. Опитът му да възпрепятства действията на служителите бил подпомогнат и от жената, която впоследствие е настанена в Център за психично здраве. 32-годишният извършител е отведен в полицейския арест, а по указания на дежурен районен прокурор срещу него е започната бързо производство по чл. 325 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Пловдивчанин бе задържан за проявена агресия към служители на реда.

Около 20.40 ч. в неделя, на кръстовище между ул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Люлин“, патрулен автомобил на Второ РУ спрял, за да даде предимство на пресичащи пътното платно мъж и жена. Без видима причина пешеходецът започнал да се държи враждебно към униформените, засипвайки ги с обиди и заплахи и ударил единия от тях при задържането. Опитът му да възпрепятства действията на служителите бил подпомогнат и от жената, която впоследствие е настанена в Център за психично здраве.

32-годишният извършител е отведен в полицейския арест, а по указания на дежурен районен прокурор срещу него е започната бързо производство по чл. 325 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини