Задържаха извършителите на кражби от два търговски обекта в Пловдив

Извършители на кражби от два търговски обекта са задържани от служителите на реда в Пловдив. Единият от сигналите е получен в Трето РУ – в понеделник срещу вторник от магазин в квартал „Гаганица“ с взлом били откраднати оборотни пари. При проверката криминалистите установили, че извършител е техен 22-годишен познайник, който е отведен за едно денонощие в районното управление. В четвъртък колегите им от Шесто РУ пък се отзовали на съобщение, че след касова зона в супермаркет в район „Източен“ е хванат клиент с незаплатени хранителни продукти. 45-годишният мъж също има криминалистични регистрации и присъди. Взета му е 24-часова полицейска мярка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, наркотици, амфетамин

Извършители на кражби от два търговски обекта са задържани от служителите на реда в Пловдив.

Единият от сигналите е получен в Трето РУ – в понеделник срещу вторник от магазин в квартал „Гаганица“ с взлом били откраднати оборотни пари. При проверката криминалистите установили, че извършител е техен 22-годишен познайник, който е отведен за едно денонощие в районното управление.

В четвъртък колегите им от Шесто РУ пък се отзовали на съобщение, че след касова зона в супермаркет в район „Източен“ е хванат клиент с незаплатени хранителни продукти. 45-годишният мъж също има криминалистични регистрации и присъди. Взета му е 24-часова полицейска мярка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини