Задържаха 42-годишен пловдивчанин откраднал Мерцедес

За броени часове служители от Трето РУ разкриха автор на противозаконно отнемане на лек автомобил. Около 9 ч. вчера пловдивчанин потърсил помощ в районното управление, след като установил липсата на „Мерцедес“-а си, който бил паркирал на ул. „Васил Левски“ в Пловдив. По случая е образувано досъдебно производство и създадена бърза организация за обявяване на колата за издирване. В хода на оперативните действия малко по-късно автомобилът е открит на територията на квартал „Кършияка“. Задържан е и извършителят на посегателството – 42-годишен криминално проявен пловдивчанин. Работата по документиране на случая продължава, предстои събраните материали да бъдат внесени в прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, акция, катастрофа

За броени часове служители от Трето РУ разкриха автор на противозаконно отнемане на лек автомобил. Около 9 ч. вчера пловдивчанин потърсил помощ в районното управление, след като установил липсата на „Мерцедес“-а си, който бил паркирал на ул. „Васил Левски“ в Пловдив. По случая е образувано досъдебно производство и създадена бърза организация за обявяване на колата за издирване.

В хода на оперативните действия малко по-късно автомобилът е открит на територията на квартал „Кършияка“. Задържан е и извършителят на посегателството – 42-годишен криминално проявен пловдивчанин. Работата по документиране на случая продължава, предстои събраните материали да бъдат внесени в прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини