Заловиха 56 мигранти в два буса на АМ „Тракия“ до Пловдив

56 мигранти в два буса са заловени в рамките на няколко часа тази нощ на АМ „Тракия“ до Пловдив. Единият от шофьорите е полицай, който е задържан. Бусът, управляван от служителя на МВР,  е спрян минути след 8 часа сутринта в района на 119-я км. При оглед в него са открити 31 мигранти, също представящи се за граждани на Афганистан. Вторият бус е спрян около 1 часа след полунощ в района на 120-я км от патрулиращ по автомагистралата екип на сектор „Пътна полиция“. Вътре е установена група от 25 млади мъже без документи за самоличност, също определящи се за афганистански граждани. Шофьорът, който е от Харманли, също е арестуван. Активните процесуално-следствени действия и по двата случая продължават.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

56 мигранти в два буса са заловени в рамките на няколко часа тази нощ на АМ „Тракия“ до Пловдив. Единият от шофьорите е полицай, който е задържан.

Бусът, управляван от служителя на МВР,  е спрян минути след 8 часа сутринта в района на 119-я км. При оглед в него са открити 31 мигранти, също представящи се за граждани на Афганистан.

Вторият бус е спрян около 1 часа след полунощ в района на 120-я км от патрулиращ по автомагистралата екип на сектор „Пътна полиция“. Вътре е установена група от 25 млади мъже без документи за самоличност, също определящи се за афганистански граждани. Шофьорът, който е от Харманли, също е арестуван.

Активните процесуално-следствени действия и по двата случая продължават.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни