Задържаха 21-годишен пловдивчанин за кражба от автомобил

След активно разследване криминалисти от Шесто РУ задържаха млад пловдивчанин, извършил кражба от автомобили. Сутринта на 31 декември шофьорка установила, че паркираната й на ул. „Преспа“ „Тойота“ е разбита и липсват различни инструменти на стойност над 700 лева. При организираните оперативни и издирвателни действия скоро служителите влезли в дирите на 21-годишен младеж, известен за кражба с взлом и грабеж. Допълнително са събрани доказателства, че в края на септември м.г. той задигнал портмоне от оставен отключен микробус на паркинг пред голяма търговска верига на бул. „Санкт Петербург“. Работата по документиране на случаите продължава. За образуваните досъдебни производства е уведомена районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

След активно разследване криминалисти от Шесто РУ задържаха млад пловдивчанин, извършил кражба от автомобили.

Сутринта на 31 декември шофьорка установила, че паркираната й на ул. „Преспа“ „Тойота“ е разбита и липсват различни инструменти на стойност над 700 лева. При организираните оперативни и издирвателни действия скоро служителите влезли в дирите на 21-годишен младеж, известен за кражба с взлом и грабеж.

Допълнително са събрани доказателства, че в края на септември м.г. той задигнал портмоне от оставен отключен микробус на паркинг пред голяма търговска верига на бул. „Санкт Петербург“. Работата по документиране на случаите продължава. За образуваните досъдебни производства е уведомена районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив