Заловиха двама извършители на кражби в Пловдив

Бързи производства са образувани срещу двама извършители на кражби, заловени вчера в Пловдив. Професионалната реакция на служителите на реда е последвала след своевременно подадени сигнали в полицията. Около 19.45 ч. гражданин съобщил в Шесто РУ, че забелязал човек с подозрително поведение край паркирани автомобили на ул. „Марин Дринов“. Веднага натам е насочен дежурен автопатрул, който арестувал 21-годишен младеж докато тършува в една от колите. Близо два часа по-късно екип на Второ РУ предприел проверка на постъпила информация чрез тел. 112 за задигнат монетник от уред в автомивка на самообслужване в квартал „Христо Смирненски“. За броени минути организираните оперативни и заградителни действия дали положителен резултат и в районното управление бил отведен извършителят. Работата по документиране на двата случая продължава. Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, катастрофа, инцидент

Бързи производства са образувани срещу двама извършители на кражби, заловени вчера в Пловдив. Професионалната реакция на служителите на реда е последвала след своевременно подадени сигнали в полицията.

Около 19.45 ч. гражданин съобщил в Шесто РУ, че забелязал човек с подозрително поведение край паркирани автомобили на ул. „Марин Дринов“. Веднага натам е насочен дежурен автопатрул, който арестувал 21-годишен младеж докато тършува в една от колите.

Близо два часа по-късно екип на Второ РУ предприел проверка на постъпила информация чрез тел. 112 за задигнат монетник от уред в автомивка на самообслужване в квартал „Христо Смирненски“. За броени минути организираните оперативни и заградителни действия дали положителен резултат и в районното управление бил отведен извършителят. Работата по документиране на двата случая продължава. Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини