Задържаха 3-ма младежи два поредни грабежа над тийнейджъри в Пловдив

Автори на два поредни грабежа над тийнейджъри разкриха криминалисти от Второ РУ в Пловдив. Задържани са двама младежи на 20 години и техен 18-годишен съучастник, извършили престъпленията във вторник и сряда в района на Народна библиотека „Иван Вазов“. В единия от дните 20-годишните пресрещнали 14-годишно момче и насила му отнели 100 лева. След това жертва на тримата станал 16-годишен, от когото отнели 20 лева. Задържаните са с регистрации в полицията, а единият – и осъждан. След доклад на материалите в Районна прокуратура – Пловдив, те са приведени в ареста за срок до 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Автори на два поредни грабежа над тийнейджъри разкриха криминалисти от Второ РУ в Пловдив.

Задържани са двама младежи на 20 години и техен 18-годишен съучастник, извършили престъпленията във вторник и сряда в района на Народна библиотека „Иван Вазов“.

В единия от дните 20-годишните пресрещнали 14-годишно момче и насила му отнели 100 лева. След това жертва на тримата станал 16-годишен, от когото отнели 20 лева.

Задържаните са с регистрации в полицията, а единият – и осъждан. След доклад на материалите в Районна прокуратура – Пловдив, те са приведени в ареста за срок до 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив