Двама мъже са в ареста за грабеж в областния град

Двама мъже са в ареста за грабеж в областния град. В четвъртък пловдивчанин потърсил помощ в полицията, след като на ул. „Райко Даскалов“ двама непознати го нападнали с удари и му взели мобилен телефон и портфейл с пари. Проверка по случая предприели служители от Четвърто РУ, които много скоро установили самоличността на извършителите – мъже от село Калековец, единият с криминалистични регистрации и присъди. При задържането им двамата са направили самопризнания, намерени и иззети са отнетите от тях вещи. С постановление на наблюдаващ делото районен прокурор мъжете са привлечени като обвиняеми и приведени в ареста за срок до 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан

Двама мъже са в ареста за грабеж в областния град. В четвъртък пловдивчанин потърсил помощ в полицията, след като на ул. „Райко Даскалов“ двама непознати го нападнали с удари и му взели мобилен телефон и портфейл с пари.

Проверка по случая предприели служители от Четвърто РУ, които много скоро установили самоличността на извършителите – мъже от село Калековец, единият с криминалистични регистрации и присъди. При задържането им двамата са направили самопризнания, намерени и иззети са отнетите от тях вещи.

С постановление на наблюдаващ делото районен прокурор мъжете са привлечени като обвиняеми и приведени в ареста за срок до 72 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив