Забраняват паркирането и престоя в десните ленти на големите булеварди в Пловдив

Забрана на паркирането и престоя в десните ленти на големите булеварди в Пловдив, за да се освободят за движение, промяна в регулирането на трафика в търговската зона около хотел SPS и предоставяне на видео регистратори на „Пътна полиция“ приеха на заседание от Общинската комисия по безопасност на движението в града на тепетата. Мерките за облекчаване на движението на МПС в Пловдив ще изпълняват в следващите няколко месеца. На заседанието присъства и Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики. Тя подчерта, че често общини получават пътни знаци по различни обществени поръчки, които не отговарят на изискванията на българското законодателство. Русинова посочи, че тази порочна практика трябва да бъде прекратена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пловдив - трафик

Забрана на паркирането и престоя в десните ленти на големите булеварди в Пловдив, за да се освободят за движение, промяна в регулирането на трафика в търговската зона около хотел SPS и предоставяне на видео регистратори на „Пътна полиция“ приеха на заседание от Общинската комисия по безопасност на движението в града на тепетата. Мерките за облекчаване на движението на МПС в Пловдив ще изпълняват в следващите няколко месеца.

На заседанието присъства и Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики. Тя подчерта, че често общини получават пътни знаци по различни обществени поръчки, които не отговарят на изискванията на българското законодателство. Русинова посочи, че тази порочна практика трябва да бъде прекратена.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни