Избори 2024

Водещи новини

Възстановиха движението на мястото на тежката катастрофа от снощи

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Задръстване

Възстановено е движението в двете посоки на пътя Пловдив – Хасково, където снощи при тежка катастрофа загинаха двама мъже, а друг е в болница със сериозни травми. В сблъсъка, станал на около 4 км след изхода на Пловдив, са участвали три автомобила – със софийска, пловдивска и кърджалийска регистрация.

Сигналът е получен в 21.15 часа. На място е констатирана смъртта на 31-годишен шофьор, управлявал една от колите, както и на пътник с още неустановена самоличност. От снимки в социалните мрежи  се вижда, че автомобилите са смачкани до неузнаваемост. На шофьора на втората кола, настанен в болница, е взета кръвна проба за химически анализ. Тестовете за употреба на алкохол и наркотични вещества на мъжа, управлявал третия автомобил, са отрицателни.

Поради обилния дъжд снощи, огледът на мястото на тежката катастрофа продължи и тази сутрин. Предстои да бъдат изяснени причините и обстоятелствата, довели до тежкия пътния инцидент.

Пътната отсечка беше ремонтирана съвсем наскоро от АПИ. След реконструкцията, 11-километровата отсечка от пътен възел „Скобелева майка“ до кръстовището за Садово е с изцяло нов асфалт.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив